Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Журналист от „Труд“ пред Tribune.bg: Потресена съм, това е полицейско беззаконие

Общество

Журналист от „Труд“ пред Tribune.bg: Потресена съм, това е полицейско беззаконие

Журналист от Труд пред Tribune.bg: Потресена съм, това е полицейско беззаконие - Tribune.bg

Павлина Живкова е потърсила Кирил Петков, но до момента няма отговор

Полицейщина и полицейско беззаконие е случващото се в „Труд“, каза пред Tribune.bg журналистът от медията Павлина Живкова. 

„Аз не знам тези хора на какво основание го правят, те нямат заповед от съдия изпълнител“, заяви тя по повод нахлуването на полиция в сградата на вестника. „След като полицията може да си позволи да посегне върху медия, какво остава за останалите хора. Във Фейсбук се вихрят коментари, които са доста грозни като повечето от тях са фейкове, защото казват, че „Труд“ е такъв или онакъв, но в момента става въпрос за посегателство над медия. Утре това посегателство може да бъде и над вас“, каза Живкова. 

По думите ѝ това е страшно и е прецедент- „През последните години, годините на демокрацията такова нещо не се е случвало. Аз съм потресена“.

„Един президент, който не се впечатли, че е нарушил Конституцията , но се опита да оправдае онзи, който я е нарушил и каза, че това е един достоен министър  - как да го коментирам“ обясни тя реакцията на Радев, при която от ГЕРБ повдигнаха темата с нахлуването в медията по време на консултациите. 

Живкова направи заявка, че като медия „Труд“ няма да отстъпи от позицията си или да спре  да казва истината, независимо от цената.

Тя самата е потърсила спрягания за премиер Кирил Петков – „На този, който каза, че иска промяна и България и тя да стане по-добра. Звънях му, но той не реагира  и после му изпратих съобщение, за да попитам какво мисли за тази полицейщина и до момента нямам отговор. Подозирам, че няма да имам“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Труд, коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети