Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Златимир Йочев от „България он еър“ се мести при Антон Хекимян в Би Ти Ви

Общество

Златимир Йочев от „България он еър“ се мести при Антон Хекимян в Би Ти Ви

Снимка:

Не е ясно обаче дали Хекимян, който отскоро е директор „Новини, актуални предавания и спорт“, ще слезе от екрана изцяло

Златимир Йочев, водещ на сутрешния блок на „България он еър“ се мести в Би Ти Ви и скоро ще се появи в ефира като едно от лицата на „Тази сутрин“, разкриха източници от телевизията пред „24 часа“.

Очаква се това да се случи на 1 март, а журналистът вече репетирал в модерното студио на Би Ти Ви.

Не е ясно обаче дали титулярният водещ Антон Хекимян, който отскоро е директор „Новини, актуални предавания и спорт“, ще слезе от екрана изцяло или ще продължи да води някои рубрики в определени дни.

От няколко години Златимир Йочев се наложи като водещ на „България сутрин“ по националната "България он еър", има дългогодишен опит и като като репортер, редактор и водещ на новини, включително и в БНТ.

В Би Ти Ви обаче най-вероятно няма да води сам, както през последните години правеше Хекимян. В новия формат на „Тази сутрин“ съществена роля ще има и Биляна Гавазова, която прави рубриката „Чети етикета“. Възможно е със свои постоянни рубрики да се включат и репортери на телевизията.

В близките седмици ще има подробна информация за новостите в сутрешния блок, коментираха от Би Ти Ви.

С тази рокада Златимир Йочев ще се събере на едно работно място с половинката му Марина Цекова, която сега води новини в Би Ти Ви. Тя се премести там от Нова телевизия през декември. Семейството обаче едва ли ще се засича в нюзрума, след като за Йочев са предвидени сутрешните часове, а Цекова регулярно води и късни емисии.  

 


Коментари (4)

КПД Един от малкото журналисти,който говори без И....А.....ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
12.02.2021 16:43 / Отговор
123 Добър, много добър! Голяма загуба за телевизия " България он еър"! ЖАЛКО, САМО ТЯХ ГЛЕДАХ!
13.02.2021 00:04 / Отговор
до 123 Сега пък ще гледаш другите журналисти от тази телевизия. Примерно, новинарката Христиана Стефанова, която се премести от ТВ Европа в БГ он Еър в началото на 2020 г.. Аз пък нея я следя, къде се мести и накъде отива - всеки има право да си избира полето за изява.
13.02.2021 01:06
Мариана Златимир го гледам от времето, когато ни разхождаше из Родината с огромна харизматичност и сладост на речта, която е божественаблагодаря на Бога за това му че то е само лицето на нашите деца ,които е време да се приберат у дома
19.02.2021 09:33 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още