Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Зов за помощ: Да подадем ръка на малката София

Общество

Зов за помощ: Да подадем ръка на малката София

„Около 10 месеца след раждането ние разбираме, че тя има проблем. Не седеше, не пълзеше, не се опитваше да се изправя. Научихме тъжната диагноза – детска церебрална парализа, изразяваща се в спазми и схващания на двата й крака. От тогава животът ни се превръща в ежедневна борба, борба София да може да прави най-естественото, да може да върви сама, да тича и да прави бели като всяко дете. И така, вместо безгрижни игри с децата, дните й са изпълнени с ежедневни посещения при рехабилитатори (в България и чужбина) и други терапии целящи нейното подобрение“, разказват родителите на малката София, която има нужда да й се подаде ръка.

Всичко постигнато до тук е напоено с много усилия, детски сълзи и болка. Благодарение на всеотдайността на специалистите, с които работи, Софи днес вече се изправя на крака и върви, макар и несигурна в себе си, със своите патерички, които тя нарича „приятелите ми“.

Въпреки нейните постижения до момента, поради естеството на диагнозата ѝ и нейния естествен растеж, спазъмът в мускулите и скъсяването на сухожилията ѝ се увеличават. Това неминуемо ще доведе до изкривяване на стойката и крайниците, а впоследствие и до редица болезнени ортопедични операции.

Ние като родители всяка вечер обещаваме безгласно, че ще намерим най-добрия лекар на света за Софи и сега го намерихме! Д-р Парк одобри Софи за съдбоносната операция – Селективна Дорзална Ризотомия (SDR) в детската болница Сейнт Луиз в САЩ .

Тя трайно ще намали спазъма в крачетата и ще даде възможност на Софи за по-добър и нормален живот. Това е единствената операция в света, която повлиява на причината, а не само на последствията от състоянието ДЦП.

Прогнозите на д-р Парк за Софи са изключително добри и той смята, че тя ще подобри всички свои умения и ще ходи самостоятелно! Той е нашата надежда, да видим детето си да върви само.

Огромно препятствие чудото да се случи е сумата от 70 000 долара.

Споделяме нашата история с Вас приятели, защото не можем да се справим сами. Разчитаме на вашата доброта и благородство в този труден и съдбоносен за нас момент.

Стъпки, които ние – ГОЛЕМИТЕ, правим, за да могат децата ни да вървят напред! И да мечтаят за утре!

Заедно можем да дарим на София един самостоятелен живот.

55 500 долара събрани от 70 000 долара

Дарение по банкова сметка:

Име на получател: София Козарева

IBAN: BG88FINV91501317587469

BIC: FINVBGSF 

Банка: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

Основание: Дарение за София Козарева

София КозареваСофия Козарева
София КозареваСофия Козарева
София КозареваСофия Козарева
София КозареваСофия Козарева


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати