Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. „Интересен“ конкурс е обявен „за“ и спечелен в Столична община от „малката Лена“

Общини

„Интересен“ конкурс е обявен „за“ и спечелен в Столична община от „малката Лена“

Интересен конкурс е обявен за и спечелен в Столична община от малката Лена - Tribune.bg
Снимка:

Твърди се, че позицията е открита за точно тази конкретна дама

В Столична община за главен експерт ще бъде назначена жена с име Никол Левакова – под номер 1 на кандидатстващите, според сайта на общината - 1. Н. Левакова – СОА24-ГР94-1454/25.03.2024 г.

Запознати твърдят, че тя е известна като „малката Лена“ и позицията е отворена именно за нея.

Жената е на 26 годи и, стажантка от ПП.

Напористата Никол Левакова, назначена от Васил Терзиев за старши експерт, редовно демонстрира близостта си с Лена Бориславова, която в социалните мрежи нарича свой идол. Младата йога инструктурка не се свени да качва снимки с кмета на София Васил Терзиев в малка черна рокля и чаша вино. Според запознати „малката Лена“ досущ като Бориславова е уредила и приятеля си на работа в Столична община. Двете имат общи снимки с Кирил Петков и Ицо Хазарта. „Role model and I” Изборът е ясен – така е кръстила общ кадър с Лена Бориславова младата Никол, пише „Флагман“.

Според очевидци вече трети месец Левакова не излиза от кабинета на Васил Терзиев, като въпреки липсата на подходящо образование и опит се прави и на негов личен пиар.

„По време на скандалното обсъждане на бюджета на София в Аулата на Софийския университет Никол бе неотлъчно до кмета, следваше го почти до тоалетната“, казват възмутени граждани. По думите им момичето седяло на първия ред пред охраната на Терзиев и не допускала никой, който не е от ПП-ДБ-СС да сяда на предните редове.

Още през 2022 година госпожица Левакова става популярна в социалните мрежи, след като обявява, че „Продължаваме промяната“ набират студенти от Американския колеж в София за доброволен труд в рамките на предизборната им кампания преди парламентарния вот на 2 октомври. Горещата оферта е била валидна само за членовете на Фейсбук-страницата на възпитаниците на колежа. Това разкри юристът Даниел Божилов.

„Страхотната възможност“ включва задължения – пътуване с автобуса на промяната с Асен и Кирил, обикаляне на страната, срещи с граждани и раздаване на рекламни материали. Младите и ентусиазирани кандидати“ ще получат в замяна покриване на транспорт, храна и нощувки“, пише в обява Никол Левакова.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети СО, конкурс
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети