Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Борис Бонев не съветва да се гласува за ПП-ДБ за изборите?

Общини

Борис Бонев не съветва да се гласува за ПП-ДБ за изборите?

Борис Бонев не съветва да се гласува за ПП-ДБ за изборите? - Tribune.bg
Снимка:

Общинският съветник от „Спаси София“ Борис Бонев разпраща апокрифно на лични съобщения призив да не се гласува за ПП-ДБ на предстоящите парламентарни и европейски избори на 9 юни. Позицията на СС бе пратена до Tribune от наши читатели.

Съобщението липсва на официалните страници на партията, а в него четем следното: „Обръщаме се към вас с благодарност за активната роля в предходните местни избори и същевременно ви онформирам за важно решение на ръководството на партията.

Политическа партия „Спаси София“ няма да участва на предстоящите парламентарни и европейски избори – нито самостоятелно, нито в коалиция с други политически сили.

Затова нашата партия няма да призовава и своите членове и поддръжници да се ангажират в изборния процес“, пише в позицията. В нея се подчертава, че решението е внимателно обмислено и в съответствие с политическата позиция и визия на партията. „Вярваме, че то отразява ангажираността ни към управлението на София и решаването на проблемите ѝ, както и принципите, които стоят в основата на нашата дейност“, се добавя в съобщението, подписано лично от Борис Бонев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати