Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Общини

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност! - Tribune.bg
Снимка:

ППДБСС явно искат да потулят случая, което е равносилно на защита на извършителя!

Групата на общинските съветници от ГЕРБ-СДС внася доклад за изключването от Постоянната комисия по транспорт и пътна безопасност към СОС на избягалия от местопроизшествие и карал пил Благовест Георгиев от групата на ППДБСС. Призоваваме и общинските съветници от другите политически групи да се включат като съвносители на доклада.

ГЕРБ-СДС за скандала с Благовест Георгиев: Недопустимо е. Особено, ако е заплашвал органите на реда, че е от ПП

На негово място да бъде избран нов член, тъй като смятаме, че поведението на Георгиев е в разрез с целите и насочеността на комисията и би могло да урони доверието на гражданите към нейната дейност, пише още в своя Фейсбук профил председателят на групата на ГЕРБ-СДС в Столичен общински съвет Антон Хекимян.

Хекимян: Общинският съветник, причинил катастрофа в нетрезво състояние, все още е част от групата на ППДБСС!

„Оглушително мълчание от страна на общинските съветници на „промяната“ и „спасителите“ на София по темата с избягалия Благовест Георгиев, който отказа да даде проба за алкохол и наркотици след причинена от него катастрофа. Освен медийни акции, призиви за оставки и клетви за морал и ценности – трябва да има и действия, колеги управляващи. Иначе сме в ситуацията „Не ме гледай какво правя, слушай ме какво говоря.“, пише още общинският съветник Хекимян и добавя:

„Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение. До този момент от името на Благовест Георгиев не сме чули дори извинение към обществото.  Ясно е, че групата на ППДБСС е разколебана и е приела за по-лесно да  потули случая, което е равносилно на защита на извършителя. “

Общинарят Благовест Георгиев от ПП-ДБ се оказа избягалият от ПТП и отказал тест за алкохол и дрога


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати