Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Благоевград
  4. Илко Стоянов спечели дело за спортни зали в Благоевград

Общини

Илко Стоянов спечели дело за спортни зали в Благоевград

Илко Стоянов спечели дело за спортни зали в Благоевград - Tribune.bg

„Сигурен съм, че мнозина от вас си спомнят затварянето от страна на ДНСК на залите за спорт и художествена самодейност в парк “Македония” в началото на тази година“, написа бившият кмет на Благоевград Илко Стоянов.

Той припомни, че клубовете, ползващи залите се самоорганизирали за мирен протест, който той е подкрепил и в лично качество, и като кмет на Благоевград.

Ето какво още написа Стоянов:

След протеста, Административен съд отмени разпореждането на ДНСК и залите започнаха да се ползват отново от децата на Благоевград. Само че проверките на ДНСК спрямо мен продължиха и ми бяха издадени пет наказателни постановления, с които бях лично глобен.

До този момент не съм съобщавал за тези действия, защото считам че работата на един кмет е да защитава интересите на хората от Благоевград, независимо че понякога това води до лични последици за самия него.

Пиша тази публикация, защото към днешна дата, няколко различни състава на съда отмениха всичките наложени глоби по наказателните постановления.

А дали ще успеем да запазим имотите в полза на община Благоевград ще зависи именно от хората на Благоевград, когато постъпи предложение да бъдат върнати на държавата.

Както и преди, аз само мога да бъда един от тях!


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Илко Стоянов

Още новини от Благоевград

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети