Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Иван Запрянов поема отдела за спорт и младежки дейности в Община Пловдив

Общини

Иван Запрянов поема отдела за спорт и младежки дейности в Община Пловдив

Иван Запрянов поема отдела за спорт и младежки дейности в Община Пловдив - Tribune.bg

Иван Запрянов е новият началник на отдел „Младежки дейности и спорт“ в Община Пловдив, съобщиха от пресцентъра. Той поема ръководството след като спечели конкурс, обявен за длъжността заради оттеглянето на предшественика му Петър Зехтински.

35-годишният Иван Запрянов е завършил Националната спортна академия. Той е бивш национал по самбо и джудо, има опит и в смесените бойни изкуства, както и в организирането на състезания и спортни събития.

Новият началник на отдел „Младежки дейности и спорт“ посочи като свой приоритет развитието на масовия спорт и спорта при подрастващите, в това число борба с проблеми като затлъстяване при децата и обездвижване.

„Друг важен акцент в работата ми ще бъде развитието на училищния спорт и провеждане междуучилищни състезания“, заяви Иван Запрянов.

Сред другите си приоритети той посочи преглед и анализ на настоящата наредба, дискусия със спортните клубове, тяхното стимулиране и обогатяване на спортния календар в Община Пловдив.

„В екипа ще продължаваме да разчитаме на опита на Петър Зехтински, за да има приемственост и в същото време надграждане“, каза още Иван Запрянов.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети спорт
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети