Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. София
  4. Измислиха го! „Спаси София“ обвини Центъра за градска мобилност в саботаж и иска нови шефове

Общини

Измислиха го! „Спаси София“ обвини Центъра за градска мобилност в саботаж и иска нови шефове

Измислиха го! Спаси София обвини Центъра за градска мобилност в саботаж и иска нови шефове - Tribune.bg
Снимка:

„Център за градска мобилност тотално се проваля в осигуряването на редовен транспорт за софиянци“. Това обявиха във Фейсбук от партията на Борис Бонев – „Спаси София“.

Управляващите дават два примера срещу ЦГМ от последните дни.

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?

„Започна се ремонт на трамвайно трасе при ясна прогноза за силен снеговалеж и не осигуриха адекватен заместващ транспорт на най-големия квартал - Люлин. Големите трамваи са заменени с малки, а интервалите са увеличени и в резултат хората са оставени по спирките в студеното време. А предупредихме за това още миналия петък! В профила на ЦГМ няма никаква информация за пътниците от 12 дни! В кризисна ситуация, когато редица линии имат проблеми, не се движат или са скъсени, ЦГМ ги няма никакви. Това не пречи да блокират и се заяждат с гражданите при първата им критика на работата им - напълно недопустимо отношение на общинска структура!“, пишат „Спаси София“.

Те дават и две възможни обяснения:

„Става въпрос или за саботаж, или за пълна некомпетентност. Във всеки случай ще трябва да има спешна промяна както на начина на работа, така и на част от отговорните лица. Вариант, в който безотговорността продължава, не съществува!“, заканват се от СС.


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от София

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети