Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Нанков: Тухла върху тухла не е сложил никой друг, освен довършване на започнатото по време на нашето управление

Общини

Нанков: Тухла върху тухла не е сложил никой друг, освен довършване на започнатото по време на нашето управление

Нанков: Тухла върху тухла не е сложил никой друг, освен довършване на започнатото по време на нашето управление - Tribune.bg

„Честит празник, Летница! Благодаря на кмета Краси Джонев за поканата да бъда част от тържеството по повод отбелязването на 54 години от обявяването му за град. И съм щастлив, че от ГЕРБ имаме принос в развитието и обновяването на Летница. И тази вечер стана дума за направеното тук, но най-вече за това, което тепърва предстои. Кабинетът „Борисов 3“ в края на мандата си предостави средства за 4 мащабни проекта, които качествено подобриха средата и живота на хората в тази китна община. Днес те са завършени, а който отдавна не е идвал тук ще ахне, като види колко красиво е станало всичко. След нас обаче нищо, нищо не се е случило. Като навсякъде. Нито ремонт на пътя Летница-Горско Сливово-Севлиево-Габрово, нито на пътя Левски-Летница-Ловеч, както искаха местните. Тухла върху тухла не е сложил никой друг тук, освен довършване на започнатото по време на нашето управление. Никаква подкрепа от държавата“.

Това коментира бившият регионален министър Николай Нанков.

„Време е да сменим курса и да променим промяната в посока към ГЕРБ, което значи нови възможности за развитие. И започваме веднага, вече има споразумения за рехабилитация на улици в община Летница, за реконструкция на част от вътрешна водопроводна мрежа и изграждане на канализация, подобряване функционалността на „Център за настаняване от семеен тип“. А изграждането на нов стадион с обслужваща част вече е започнало реално. Това е началото, вече е заложено в държавния бюджет благодарение на ГЕРБ, както знаете“, допълва той.

„Важно е да подчертая, че няма да вдигаме данъци и ще продължим, както винаги е било по наше време, да подпомагаме бизнеса, който напълно осиротя след ГЕРБ, както споделят хората, които осигуряват работните места в срещите ни. Какво още ще направим в Летница зависи и от резултата на изборите. Нашите опоненти се провалиха от алчност и тотална некадърност да управляват“, завършва той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати