Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. София
  4. Нервите не издържат: Новият кмет на „Илинден“ се скара на Фейсбук „мишките“ и „драскачите“, които го критикуват

Общини

Нервите не издържат: Новият кмет на „Илинден“ се скара на Фейсбук „мишките“ и „драскачите“, които го критикуват

Нервите не издържат: Новият кмет на Илинден се скара на Фейсбук мишките и драскачите, които го критикуват - Tribune.bg

„Тази жица виси така от неделя. На тротоара до 45то училище, където минават толкова деца всеки ден. Сигнали са подавани. Призовавам новата управа да се грижи с приоритет за децата!“.

Това е един от постовете във Фейсбук групата на столичния квартал „Света Троица“, които видимо вбесяват новия кмет на Район „Илинден“ Емил Бранчевски. И сега, той очевидно има достатъчно свободно време да чете и да пише активно в групите в социалните мрежи. Като комуникационна стратегия, кметът Бранчевски избира да обиди авторката, че драска.

„Това е квартална група за обсъждане на маловажни неща. Моля Ви, подавайте сигналите си на Столичен инспекторат и реакцията ще е светкавична. А не само да се драска, че няма реакция, което не е вярно!“, избухва той.

Малко по-рано кметският гняв е възпален и от друг потребителски пост за опасни дървета и стелещи се по уличното платно кабели.

В този случай, кметът също подхожда радикално, обяснявайки, че пишещият е анонимна мишка и му пожелава да дойде в кабинета му.

Жители на квартала обаче продължават да коментират ситуацията и след кметската намеса:

Явор Маслинков

Аз не виждам някой да пита защо дърветата падат... Хората питат защо 4 дни никой не се погрижи за падналите дървета. Очевидно нещо в организацията куца... и това не се отнася само за нашия квартал. Или това, че тротоарите бяха заледени 3 дни, добре че беше дъжда да им свърши работата. И разбирачите дето ще кажат, „що не ги изчисти ти“ или „що не взе щилката и сам да изрежеш дърветата“… няма нужда

Дилян Билянов

Стига с тези оправдания като си купите кола втора употреба и след две седмици се счупи, стария собственик ли ще чакате да я оправи? Все пак на всички нови кметове изказванията бяха: имаме готов екип почваме работа от ден първи…

Диана Стратиева

Крайно неадекватно изказване на новия кмет. След снега всичко е погром. Разбирам, че няма вина за метеорологичната обстановка, но вече няколко дни да нямаме достъп до входовете и до колите си от паднали дървета - при Иван не е било.


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от София

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети