Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Няма такива съседи! В „Западен парк“ запечатаха кола с монтажна пяна заради спор за паркомясто

Общини

Няма такива съседи! В „Западен парк“ запечатаха кола с монтажна пяна заради спор за паркомясто

Няма такива съседи! В Западен парк запечатаха кола с монтажна пяна заради спор за паркомясто - Tribune.bg

Спор за паркомясто в столичния кв. „Западен парк“ завърши с автомобил, запечатан с монтажна пяна. Най-фрапиращото е, че собственикът на колата е видял с очите си как съседката му извършва хулиганската проява и дори я е заснел с телефона си, за да има след това доказателства пред органите на реда, съобщава Столица.бг.

За това разказва смият той във Фейсбук групата „Забелязано в София“. По думите на потърпевшия извършителите – мъж и жена, са агресивни и са заплашвали него и приятелката му с убийство.

След като не успели да разбият апартамента на момичето, съседът използва познатия вече метод и запечатал входната врата с монтажна пяна.

Ето пълният разказ на Даниел Иванов:

„Дамата реши, че щом с мъжа ѝ са единствените софиянци в блока, не мога да паркирам там пернишката си кола... И разбира се, че е добра идея да ми направи изолация на колата, че и чак да сложи в ауспуха. Нали… поне причина да ѝ бях дал, че да не ме е яд. Опитаха се да разбият вратата на апартамента, заплашвайки мен и приятелката ми с убийство. За щастие вратата се оказа здрава и решиха, че щом те не могат да влязат, ние няма да излизаме. Най-якото е, че след 2 дни в полицията най-вероятно ще им се размине, щото тъй се работи със закона в майка България. Ако някой с такъв манталитет види поста, моля ви да помислите за вашия живот първо, пък и никой не заслужава да ви лежи. ВЕСЕЛИ Празници! Мъжът на снимките е мъжът ѝ, който се опита да разбие вратата на апартамента на приятелката ми. Случката се случва пред БЛ. 92, кв. Западен Парк, внимавайте с тях“


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати