Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. София
  4. От днес аквапарк „Възраждане“ посреща първите си посетители за 2023

Общини

От днес аквапарк „Възраждане“ посреща първите си посетители за 2023

От днес аквапарк Възраждане посреща първите си посетители за 2023 - Tribune.bg

От днес аквапарк "Възраждане" в София посреща първите си посетители за годината, съобщиха от Столичната община. Аквапаркът в ж.к. "Зона Б5" беше изграден през 2019 г. по идея на кмета на Столичната община Йорданка Фандъкова, като част от разширението на парк "Възраждане".

Обектът  е разположен върху 6700 кв. м. и разполага с пет открити басейна и три водни пързалки. Комплексът предлага основен детски басейн с площ 660 кв. м. и дълбочина 15 см, атракцион с четири водни пързалки и множество водни ефекти. Посетителите могат да ползват развлекателен басейн с площ 301 кв. м. и дълбочина 140 см. За децата има специален басейн с площ 123 кв. м. и дълбочина 60 см, а за най-малките - бебешки басейн с площ 27 кв. м. и дълбочина 20 см. Гостите на комплекса могат да се насладят и на хидромасажен басейн с площ 44 кв. м. и дълбочина 90 см. Комплексът предлага и водна пързалка за паралелно спускане с три улея и две водни пързалки тип "ролба".

Басейнът за най-малките и хидромасажният басейн са с постоянна температура на водата от 28-30 градуса, а за всички останали ежедневно се публикува информация за температурата на водата на фейсбук страницата на обекта.

Комплек "Възраждане", на чиято територия се намира аквапаркът, предлага още закрит плувен басейн, масажи, солна стая, релакс зона с атриум, сауна парк.

Деца и пенсионери ползват услугите на комплекса на преференциални цени, публикувани на сайта www.vazrajdane-wellness.com

Например: децата до 90 см. влизат безплатно, от 90 до 130 см. преди 15 часа в делнични дни плащат 12 лева, а хората с ръст над 130 см - 17 лева

 


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от София

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати