Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Ремонт променя движението на трамваи с номера 1 и 6 в София

Общини

Ремонт променя движението на трамваи с номера 1 и 6 в София

Ремонт променя движението на трамваи с номера 1 и 6 в София - Tribune.bg
Снимка:

Във връзка с ремонтни дейности по трамвайното трасе се въвежда временна организация на движението на трамваите с номера 1 и 6 за времето от 00:00 часа до 24:00 часа на 2 декември, събота, съобщиха от Столичната община.

За този период трамвайна линия №1 ще бъде закрита. Трамвайна линия №6 ще се движи по маршрут от ж. к. „Обеля 2“ до Централна автогара, както следва: от ж. к. „Обеля 2“ по маршрута до кръстовище бул. „Христо Ботев“/ул. „Струга“, наляво по ул. „Струга“, наляво по бул. „Княгиня Мария Луиза“ и след бул. „Христо Ботев“ направо по маршрута до ж. к. „Обеля 2“.

Разкрива се временна автобусна линия №6-ТМ с маршрут: от начална спирка с код 6639 „Ж. к. Лозенец”, при крайната станция на бул. „Арсеналски“, наляво по бул. „Арсеналски“, наляво по бул. „Черни връх“, наляво по бул. „България“, направо по бул. „Пенчо Славейков“, наляво по бул. „Витоша“, надясно по ул. „Бяла черква“, надясно по бул. „П. Ю. Тодоров“, надясно по бул. „България“, наляво по бул. „Витоша“, надясно по бул. „Пенчо Славейков“, наляво по бул. „България“, надясно по бул. „Черни връх“ и надясно по бул. „Арсеналски“ до спирка с код 0648 „Ж. к. Лозенец“ – крайна за автобусна линия №9. 

Автобусите ще спират на всички съществуващи автобусни спирки по маршрута, както и на разкритата временна спирка на бул. „Пенчо Славейков“, на 30 метра след десния завой от бул. „Витоша“ в посока ж. к. „Лозенец“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети трамваи, промяна
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети