Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. София
  4. Ремонти променят маршрутите на няколко автобусни линии в София

Общини

Ремонти променят маршрутите на няколко автобусни линии в София

Ремонти променят маршрутите на няколко автобусни линии в София - Tribune.bg

Заради ремонт по улица „Чепинско шосе“ в София от 13 март до 21 април се променя маршрутът на автобусни линии 18 и 20, съобщиха от Столичната община.

От 13.03.2023 г. до 21.04.2023 г. се  забранява влизането на пътни превозни средства по ул.„Чепинско шосе“ между ул. „Езерата“ и река Лесновска.

За същия период се променя маршрутът на автобусна линия 18 (в посока автостанция „Орландовци“) както следва: от ул.„Възрожденска“ надясно по ул.„Стара планина“, по ул.„Орфей“ по маршрута на автобусна линия 20 през с. Негован, ул. „Езерата“ и по ул.„Чепинско шосе“ по маршрута до автостанция Орландовци двупосочно. За линията се разкрива временна двупосочна спирка на кръстовището на ул. „Чепинско шосе“ - ул. „Езерата“.

Във връзка с изграждането на канализация в кв. Драгалевци от 13 март до 11 април се променят маршрутите на автобусни линии 64, 66, 68 и 98, разкриват се и временни спирки.

Въвежда се и временна организация на движението по бул. „Черни връх“. Отваря се кръстовището на бул. „Черни връх“ и ул. „Акад. Петър Динеков“. Бул. „Черни връх“ остава затворен за движение до ул. „Ламар“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от София

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати