Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Председателят на СОС от ПП-ДБ-СС: Нямам касателство към „Патриарха“

Общини

Председателят на СОС от ПП-ДБ-СС: Нямам касателство към „Патриарха“

Председателят на СОС от ПП-ДБ-СС: Нямам касателство към Патриарха - Tribune.bg
Снимка:

„Намираме се на едно незаконно сметище - един проблем, който от години е занемарен от предишното управление на Столична община. Сега с едно действие решаваме няколко проблема". Това заяви председателят на СОС Цветомир Петров.  

Петров коментира, че ще се преустанови горенето на отпадъци, а районът ще бъде и под наблюдение. „Ще поставим осветление, всеки ден ще има и полиция, така че с едно действие решаваме няколко проблема“, добави председателят на СОС.

Димитър Петров, кмет на район „Красна поляна“, заяви, че автомобилите ще бъдат превозвани през улица „Несебър“. Ще бъдат предприети и действия за облагородяване на терена и на инфраструктурата, така че СДВР да не изпитва затруднения при придвижването на иззетите коли.

Председателят на общинския съвет коментира, че на 16-ти май СОС ще одобри решението за новия паркинг, след което ще започне процедурата по прехвърляне на имота, по почистването и подготвянето му, за да стане паркинг.

На въпрос дали ще се преосмислят въведените промени в реорганизацията на движението по булевардите „Витоша“, „Патриарх Евтимий“ и улица „Фритьоф Нансен“, председателят на СОС коментира, че кметът Терзиев има среща с представители на таксиметровия бранш. „Има си заместник-кмет по транспорта, кметът Терзиев също е поел инициатива, нека да видим какво ще излезе от тези срещи и тогава ще коментирам“, добави председателят на СОС.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати