Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Пловдив
  4. Стотици жители на р-н „Южен” се събраха на предизборен концерт в парк „Белите брези”

Общини

Стотици жители на р-н „Южен” се събраха на предизборен концерт в парк „Белите брези”

Стотици жители на р-н Южен се събраха на предизборен концерт в парк Белите брези - Tribune.bg

Стотици жители на район „Южен” се събраха снощи в парк „Белите брези” на предизборния концерт в подкрепа на кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Костадин Димитров, за кмет на район „Южен” Атанас Кунчев и за общински съветници.

„Заставаме пред Вас с ясното съзнание в какво състояние е оставен район „Южен” от предишното управление – затворени улици, непрестанни ремонти, транспортна блокада и затруднение в ежедневието на  100 хиляди жители на района.

Само преди броени дни по наше настояване с кандидата ни за кмет Костадин Димитров проведохме среща в София с министъра на транспорта, за да поставим на масата проблемите, пред които сте изправени и да търсим решения. Тези настоятелни искания от наша страна ще продължат, докато проблемите бъдат решени ”, заяви пред събралото се множество областният координатор на ГЕРБ в Пловдив Димитър Колев.

Той покани на сцената кандидатите за кмет на Пловдив Костадин Димитров и за кмет на район „Южен” Атанас Кунчев. 

„Район „Южен” ще получи добра грижа. Говорейки си с всеки от Вас по време на обиколките ми, разбрах какви прекрасни хора живеят тук и колко много заслужават те. Нашият кандидат за кмет на район „Южен” е Атанас Кунчев и той има моята пълна подкрепа”, заяви Костадин Димитров.

„За мен това е огромно признание, което много ме задължава. Цял месец обикалям района и виждам неговото състояние. Знаете как работех като заместник-кмет в район „Източен” – между хората, на терен. Тук ще вложа 7 пъти повече хъс, воля, работа. Заедно с вас ще успеем”, каза кандидатът за кмет на „Южен” Атанас Кунчев.

Фолклорен ансамбъл „Тракия”, Здравко Мандаджиев и оркестър „Канарите” с ръководител Атанас Стоев се погрижиха за доброто настроение на присъстващите.

„Изключително съм щастлив, че видях така оживен парк „Белите брези”. Хорото е  символ на цялост, единство и обединение. Точно с такава емоция беше изпълнена атмосферата на празника снощи. И това е благодарение на вас, жителите на район „Южен”.

Много ръце стиснахме с кандидата ни за кмет на Пловдив Костадин Димитров, много зареждащи емоции получихме. Благодарим Ви за вниманието и подкрепата”, сподели Атанас Кунчев  след събитието.


Последвайте ни в Google News

 

Още новини от Пловдив

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети