Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Бургас
  4. Тина Търнър вече има почетна звезда в Бургас

Общини

Тина Търнър вече има почетна звезда в Бургас

Тина Търнър вече има почетна звезда в Бургас - Tribune.bg
Снимка:

Звезда с името на легендарната певица Тина Търнър беше открита тази вечер в Бургас. Инициативата е на групата общински съветници. Идеята е провокирана от факта, че през 1981 г. звездата изнася два концерта в спортна зала „Бойчо Брънзов". Именно там беше поставен и почетният знак. Денят на церемонията не е избран случайно, тъй като днес е родена Тина Търнър. На откриването присъстваха и фенове на звездата, които са били на концерта и в Бургас. Адвокат Иво Баев, син на големия художник Иво Баев още пази първата издадена у нас плоча на Тина Търнър от „Балкантон", издадена веднага след концерта на поп иконата в Бургас.

„Спомням си само, че залата се пръскаше по шевовете. Спомням си, че не вярвахме, че това може да се случи, но мисля че предната година беше Рей Чарлз в България. Спомням си само, че беше студено в залата, а тя с една рехава рокличка, но тя такъв бяс е, а като започна това парче „Nutbush City Limits" от там нататък не съм седнал", сподели за БГНЕС Иво Баев.

„Днес е рождения ден на Тина Търнър, и затова избрахме днес да я поставим тази звезда. Тина Търнър, която си е величина, нещо, което ще остана в поколенията", сподели Ева Михалева- общински съветник от Бургас


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Тина Търнър

Още новини от Бургас

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети