Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. 100% cashback по кредитните карти Visa от Fibank

Парите

100% cashback по кредитните карти Visa от Fibank

100% cashback по кредитните карти Visa от Fibank - Tribune.bg

До 14 август 2022 г. всички притежатели на кредитни карти Visa от Fibank (Първа инвестиционна банка) могат да спечелят 5 награди от 100% cashback на трансакциите, направени в периода на кампанията. За целта клиентите на банката - физически лица трябва да извършат поне 15 трансакции, а след изтеглянето на томбола печелившите ще получат cashback, който е равен на сумата на всички плащания в периода на кампанията до максимум 4000 лв.

Fibank с две престижни отличия Компания на годината

В сезона на отпуските и почивките кредитните карти Visa от Fibank са незаменим помощник на семейния бюджет. Те предлагат бързи и удобни безконтактни разплащания навсякъде по света и 45 дни безлихвен гратисен период. Пазаруването в интернет с тях е защитено с 3D парола, а клиентите могат да се абонират за получаване на уведомления с услугата „SMS съобщение за авторизации с банкови карти“. Първа инвестиционна банка предоставя възможност за сключване на застраховка „FiHealth Протект", която е безплатна за първата година.

FibankFibank

Fibank с атрактивен ипотечен кредит за българи с доход от чужбина

До края на годината е активна и промоционалната кампания на ПИБ за издаване на нови кредитни карти. Условията са повече от примамливи – картите са без такса поддръжка за първата година и без годишна такса за всяка следваща година. Всички карти ползват и допълнителните предимства като: безплатни застраховки, атрактивен cashback, отстъпка в booking.com и много други.

Fibank предлага ипотечен кредит с лихва от 2.3%

Новата услуга Помощ от приятел отключва безкрайните възможности на дигиталното банкиране от Fibank


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати