Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Белгийска компания дава неограничен платен отпуск на служителите си

Парите

Белгийска компания дава неограничен платен отпуск на служителите си

Белгийска компания дава неограничен платен отпуск на служителите си - Tribune.bg
Снимка:

Идеята е да се привлекат висококвалифицирани служители

Белгийска компания Jonckers, специализирана в преводи, ще даде възможност на служителите си да ползват неограничен платен отпуск от март тази година, за да привлече висококвалифицирани служители.

Системата вече е въведена в чешкия клон на компанията от януари. До юни 2020г. бонусът ще започне да се прилага във всички десет страни, където фирмата присъства. В момента Jonсkers има 172 служители, всеки от които ще трябва да взема редовните 20 неработни дни в годината, след което ще има право на толкова платен отпуск, колкото пожелае.

Гео Янсенс, изпълнителният директор на компанията, смята, че това е най-добрият начин не само за подобряване на благосъстоянието на служителите, но и за привличане на редки и висококвалифицирани професионалисти, особено в областта на разработването на нов софтуер, базиран на изкуствен интелект. Хората, специализирани в тази работа, изискват да получават до 400 000 евро годишно, казва директорът.

"Не можем да бъдем в крак с темповете на заплатите, но можем да привлечем търсените професионалисти, като им предложим човешки условия на работа", каза ръководителят на компанията.

Компанията търси преводачи за почти всички основни езици в света, корейски, японски, руски, немски, френски, турски, иврит, полски и много други. Компанията има клонове в Чехия, Италия, САЩ, Великобритания, Виетнам, Япония, Словакия и Китай.

 


Етикети служители

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати