Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Бившата снаха на Тодор Живков разпродава имоти

Парите

Бившата снаха на Тодор Живков разпродава имоти

Бившата снаха на Тодор Живков разпродава имоти - Tribune.bg
Снимка:

Маруся Мирчевска от 30 години живее в Америка

Сериозни финансови затруднения и дългове са причината бившата снаха на Тодор Живков да разпродава наследеното от брака си със сина на соцвеличието, съобщава struma.bg.

Брокери наскоро коментираха, че с около 6% е скочила цената на имотите в столичните квартали Дружба, Иван Вазов, Овча Купел и Хаджи Димитър само за последната година.

Затова Маруся Мирчевска, която след развода си с Владко Живков от 30 години живее отвъд океана, е решила да се раздели с гарсониера в квартал "Овча купел". Жилището е обявено за продажба срещу 100 000 лв., разполага с площ около 50 кв.м. - обширна дневна с големи прозорци, остъклена тераса с изглед към Витоша, отделна стая – кухня, входно антре с вграден гардероб, баня и мазе.

Локацията на жилищната кооперация също е много добра – тя се намира в непосредствена близост до бившата минерална баня, метрото и до Нов български университет.

По сведения на запознати бившата снаха е осребрила още облаги от бившия първи човек в държавата.

Маруся е споделила, че навремето е успяла да продаде срещу 300 000 долара пушка - уникат на Тодор Живков. Същата сума бившата снаха е спечелила на търг за дамска чанта от крокодилска кожа на Людмила Живкова.

Запознати с делата на Маруся Мирчевска коментират, че от краткотрайното си съвместно съжителство с Владимир, с който има син – Тодор Живков-младши, бившата снаха на соцвеличието ни е имала както страдания, така и големи облаги.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

??? Как пък един не отиде да живее в Русия!!!
13.10.2020 16:14 / Отговор
Тартаковер Струва ми се, че с тези 600 000 долара спечелени от двата търга, тя щеше да живее много по-добре в Русия. Има още нещо. Кой и е дал право да продава тези вещи? Те не принадлежат ли на държавата, нищо че са ги ползвали Тодор Живков и дъщеря му?
13.10.2020 17:18
ДА, АМА НЕ
13.10.2020 23:06

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети