Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Джаз и гурме изкушения за клиенти и партньори на Fibank

Парите

Джаз и гурме изкушения за клиенти и партньори на Fibank

Джаз и гурме изкушения за клиенти и партньори на Fibank - Tribune.bg

За 17-а поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) беше основен спонсор на Международния джаз фест в Банско. Огромната популярност, която фестивалът спечели сред специалисти и почитатели по целия свят, го превърна в едно от най-значимите международни културни събития на Балканите и в Източна Европа.

Специалната VIP джаз вечер на Fibank, станала традиция по време на феста, се състоя на 10-ти август в градината на „Ла Веранда” в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Събитието започна със стилен коктейл с кулинарни изненади. За доброто настроение се погрижиха Орлин Горанов и Акага.

Над 200 клиенти, партньори и приятели на банката уважиха събитието, сред които Радо Янков, Владо Николов, Васил Петров, Ути Бъчваров и много други.

Ути БъчваровУти Бъчваров

След коктейла на гостите бяха осигурени VIP места на площада в Банско, за да могат да се насладят на изпълненията на специалните гости на феста – джаз и R&B изпълнителя Тони Момрел и Ванеса Хайнес.

След полунощ партито продължи в пиано бар Sing Sing на Кемпински. Специална изненада за гостите бяха лондонската джаз и суинг формация Rey Gelato and The Giants. Купонът продължи до зори с изпълненията на Васил Петров.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Поли Цялата организация беше на много високо ниво, вече чакам с нетърпение следващия джаз фест.
13.08.2019 14:06 / Отговор
Петя По залез слънце спитие в ръка и хубава музика, истински релакс
13.08.2019 14:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети