Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Електрохолд Продажби със специално предложение за нови клиенти

Парите

Електрохолд Продажби със специално предложение за нови клиенти

Електрохолд Продажби със специално предложение за нови клиенти - Tribune.bg

До 1000 лв. бонус дава компанията в новите си офиси в Пловдив, Варна и Бизнес парк София

От днес всеки бизнес, който сключи договор с Електрохолд Продажби за доставка на електрическа енергия в новооткритите офиси в Пловдив, Варна и Бизнес парк София, ще получи бонус от 50, 100, 500 или 1 000 лева в зависимост от годишната си консумация на електроенергия.  

От предложението могат да се възползват бизнес клиенти, които до момента нямат активен договор с Електрохолд Продажби за доставка на електроенергия по свободно договорени цени. Сключването на договора трябва да се осъществи в един от трите нови търговски центъра на Електрохолд – в Пловдив на ул. „Отец Паисий“ № 33, във Варна на бул. „Владислав Варненчик“ № 2 и в столицата в Бизнес парк София, сграда 12. Бонусът се активира след заплащане в срок на първата фактура и се усвоява през първите 12 месеца от действието на договора. Няма ограничения за местоположението на обекта, за който ще се извършва доставка на електроенергия.

Електрохолд Продажби е утвърден доставчик с над 18-годишен опит на свободния пазар на електрическа енергия в България. Компанията предлага широка мрежа от клиентски центрове, денонощна информационна линия, ефективни онлайн услуги и разнообразни възможности за плащане, включително онлайн. Клиентите могат да избират между стандартни и гъвкави планове, адаптирани към специфичните нужди на всеки бизнес. Гаранцията за сигурна доставка на електроенергия на достъпна цена за всеки клиент осигурява стабилност и предвидимост в договорните отношения.

Повече информация за условията за доставка на електроенергия, които Електрохолд Продажби предлага на клиентите си на свободен пазар, е публикувана на корпоративния сайт: https://electrohold.bg/bg/sales/specialna-oferta/. 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Електрохолд
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати