Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Financial Tribune: Новият член на семейството на Tribune

Парите

Financial Tribune: Новият член на семейството на Tribune

Financial Tribune: Новият член на семейството на Tribune - Tribune.bg

Семейството на Tribune.bg расте! Представяме ви новия сайт в нашата група – Financial Tribune. Това е изцяло финансово-икономическа платформа и естествено продължение и разширение на новините, които подбираме и представяме за вас всеки ден.

Започваме в период на финансова нестабилност както у нас, така и в глобалната икономика и обещаваме да ви показваме най-важното от света на парите, за да посрещате подготвени всяко предизвикателство.

Ще отделяме внимание на положителния пример в бизнеса, ще отразяваме за вас най-вълнуващото от сферата на иновациите и ще даваме трибуна на експертите. Ще селектираме за читателите ни ценни коментари и съвети от най-елитните световни финансови издания, институции и доказани имена в областта.

Енергийната тема заема едно от водещите места във  Financial Tribune. В реално време ще следим случващото се на пазарите и борсите. Ежедневно ще публикуваме анализи за движението на индексите, валутите, крипто търговията, енергийните източници и ценните метали. Ще ви показваме най-важното от сферата на банките, имотите, застраховането и автомобилите.

Стъпвайки на опита, който имаме с Tribune.bg, амбицията ни е да утвърдим Financial Tribune като гъвкава платформа, обединяваща разнообразни позиции и с много авторско и преводно съдържание!

Не пропускайте да разгледате новия ни сайт Financial Tribune.

Следвайте ни и в социалните мрежи:


 

Автор

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети