Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. КРИБ към Бобокови: Не търпим търговия с влияние и монопол

Парите

КРИБ към Бобокови: Не търпим търговия с влияние и монопол

КРИБ към Бобокови: Не търпим търговия с влияние и монопол - Tribune.bg
Снимка:

Работодателската организация определи напускането им като „водевилно“

Не търпим търговия с влияние и монопол, отговориха на Бобокови от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/. В изявление до медиите от КРИБ изтъкват и своята принципна позиция, че при започване на досъдебно производство срещу член на КРИБ организацията не взима становище до произнасяне на присъда на последна инстанция, независимо от това за колко важен се възприема този член.

„По повод театрално-водевилното напускане на двете фирми "Приста Ойл Холдинг" ЕАД и "Монбат" АД, тъй като третата фирма от тази група - "Приста Рисайклинг" АД се е самоизключила по силата на член 16.1.5. от Устава на КРИБ поради неплатен членски внос за 2020 година, Управителният заявява, че опитите да му бъде оказван натиск, особено когато идва от обектите на досъдебното производство, сами по себе си говорят за своята абсурдност“, настояват от работодателската организация.

От там припомнят, че атаката срещу КРИБ е отразена почти едновременно, което очевидно е свързано с предварителна подготовка от обичайната група сайтове с едни и същи опорки.

„И точно от тази височина КРИБ ще продължи да гони търговците от храма, няма да допуска търговия с влияние от нейно име, злоупотреби с монополни цени на електрическа енергия, монопол над складовете за горива и оттам – монополни цени по бензиностанциите и т.н. Поръчковите подвиквания в стил „дръжте крадеца“ няма да помогнат на подвикващия, няма да му донесат нов бизнес, нито да му оправят стария“, категорични са от Управителния съвет на КРИБ. В деня на „театрално-водевилното напускане на компаниите на Бобокови в КРИБ са приети три нови браншови организации с общо 37 члена.

В тази връзка от работодателската организация напомнят, че светлият бизнес е свързан с ежедневен труд без помощта на политици, независимо от коя институция.

„КРИБ не е организация за тези, които тровят природата и хората, КРИБ е за сериозни и достойни бизнесмени. Точно те са „Гласът на българския бизнес“ и ще продължат да бъдат този Глас“, категорични са от ръководството на най-голямата работодателска организация у нас.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (8)

На снимката какво прави самоковската простакеса, кога се присламчи към КРИБ?
24.09.2020 14:30 / Отговор
Това щеше да е Лая Костинбродската, ако беше спечелила изборите за кметица, Ама не можа и сега ходи да подстрекава вещиците с черни фанелки да пикаят в кенефа на парламента.
24.09.2020 16:04
Извинете, ВСие сте един голям Глупак!
24.09.2020 16:58
БРАВО ! БРАВО на КРИБ ! Анатемосайте тия БОКЛУЦИ бобокови, те напълниха Б-я с БОКЛУЦИ, за да пълнят ГУШИ , КАТО НАПЪЛНИХА И ГУШАТА НА ФИГУРАНТА на мафията, който СПЕЧЕЛИ наравно пачки с тия ТРОВИТЕЛИ , ПФУуу.. За метка на нашто здраве и на децата ни , ТИЯ ВАМПИРИ да бъдат ЛИЧУВАНИ и убити с камъни, АЛЧНИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ, ето това е лицето на тоя ГЪЗ радеффф..- ПРЕСТЪПНИК!
24.09.2020 16:57 / Отговор
Епикур Кой не е разбрал досега, че КРИБ са банда мошеници със скъпи костюми, които се крият зад фасадата на корумпираната отвсякъде държава? Те са избрани да вършат мръсната работа, да защитават приближените на властта, да крият нарушенията на близките до властта едри риби, да спекулират с държавни поръчки, да защитават всякаква съмнителна и незаконна дейност, като я "изчистват" брилянтно. Домусчиев е перфектния мръсник за тази дейност.
24.09.2020 18:36 / Отговор
Тартаковер Чужд коментар, копиран от мен.
24.09.2020 18:37
Епикур до Тартаковер: Колко Ви дължа?
В кое чекмедже да оставя кинтите?
Очаквам бърз отговор..
24.09.2020 20:47
:)) Вие троловете почнахте един от друг ли да си крадете "опорките" ?
24.09.2020 21:23

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети