Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Министерство на финансите: Не сме подписвали споразумениe с Оманския фонд за КТБ

Парите

Министерство на финансите: Не сме подписвали споразумениe с Оманския фонд за КТБ

Снимка:

Международният арбитраж беше решен в полза на страната ни

Министерството на финансите отговори на публикации, свързани с окончателното решение, което Арбитражният съд във Вашингтон постанови по спора между България и Оманския фонд.

Министерството категорично заявява, че българската държава не е подписвала споразумение, нито е плащала обезщетение по международното арбитражно дело, заведено от Фонда на генералния държавен резерв на Султанат Оман срещу Република България пред Международния център за разрешаване на инвестиционни спорове, Вашингтон, САЩ (ICSID Case No. ARB/15/43).

Твърдението, че арбитражното дело е приключило със сключването на споразумение и изплащането на обезщетение от страна на българската държава не кореспондира с действителността и е плод на спекулации от страна на Цветан Василев и неговата дъщеря Радосвета Василева, публикувани на личния блог на Радосвета Василева, се казва в позицията на ведомството.  


Коментари (4)

Васил Цветан Василев пак мъти водата, че да отклони вниманието от себе си и делото срещу него.
26.08.2019 22:21 / Отговор
Асен Защо е необходимо Министерството на финансите да опровергава лъжите на дъщерята на фараон Цецо Василев, която е издирвана с червена бюлетина от Интерпол?!? Семейство Василеви са доказани престъпници и измамници!
28.08.2019 17:37 / Отговор
Аврамов Изтеклата инфомрация за подписано споразумение е поредната измислица на Цветан Василев, който източи парите на хората и избяга в Сърбия.
28.08.2019 20:55 / Отговор
Иванов ЗАТВОР за фараон Цветан Василев!!!
29.08.2019 15:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема