Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Раздадоха наградите „Мениджър на годината 2018“

Парите

Раздадоха наградите „Мениджър на годината 2018“

Снимка:

Генерален спонсор на събитието е Fibank

На официална церемония в Националната опера и балет тази вечер бяха раздадени наградите „Мениджър на годината 2018“. Генерален спонсор на събитието е Fibank.

Десет бяха финалистите в 11-тото издание на конкурса. Те управляват компании, чиито приходи надхвърлят два милиарда и половина лева през миналата година.

Мениджър на годината и големият победител на вечерта е Александър Димитров, председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на „А1 България“.

Носителят на титлата беше излъчен след оценка на личностните качества, на финансовите резултати и корпоративните практики.

Кристалната статуетка му връчи лично президентът Румен Радев.

Александър Димитров завоюва и две от специалните награди, а именно – отличието за мисия в полза на обществото и наградата на зрителите на БТВ.

Тази година организаторите от сп. „Мениджър” за първи път връчиха и наградата за „модерни лидери”, които помагат за просперитета и развитието на местната общност и страната.

Тя е на името на покойния проф. Лъчезар Цоцорков, който е направил много за родния си край Панагюрище. Тази награда е послание към местните бизнес лидери, които правят много за градовете, в които живеят.

Нейният първи носител е д-р инж. Илия Гърков, вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс“ и изпълнителен директор на компанията за България.

65 висши мениджъри от 24 сектора на бизнеса участваха в тазгодишното издание на „Мениджър на годината“.  

 


Коментари (1)

Калин Важни са тези събития, за да се амбицират повечето мениджъри да покажат на какво са способни
13.11.2018 12:52 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още