Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Собственикът на безалкохолни „Дерби“, „Бачково“ и Gotmar купи апартамента на Епстийн в Париж

Парите

Собственикът на безалкохолни „Дерби“, „Бачково“ и Gotmar купи апартамента на Епстийн в Париж

Собственикът на безалкохолни Дерби, Бачково и Gotmar купи апартамента на Епстийн в Париж - Tribune.bg
Снимка:

Български магнат в областта на пластмасовите опаковки и напитките е станал собственик на луксозния апартамент в Париж, който някога беше собственият на Джефри Епстийн. Сделката е била сключена за малко над 10 милиона евро, съобщи „Блумбърг“.

Имотът е от 685 кв.м, преустроени от прочутия дизайнер Алберто Пинто, разположен е на Avenue Foch 22 и има зашеметяваща гледка към Триумфалната арка.

Част от постъпленията от продажбата ще бъдат изплатени за неуредени искания от жертвите на сексуално насилие на Епстийн, който беше арестуван през 2019 г. и почина малко по-късно.

Разположен на втория етаж и с тавани, високи пет метра, апартаментът има няколко приемни и спални, включително главна спалня с мраморна баня, сауна, фитнес център и стая за масаж.

57-годишният Георги Тучев е български бизнесмен, собственик на Gotmar – компания, която произвежда пластмасови опаковки за индустриите за напитки, храни и козметика. Той е собственик и на „Нова Трейд“ ЕООД, компанията, бутилираща изворна вода „Бачково“. Негова е и фабриката за безалкохолни напитки „Дерби“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати