Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Стартира гласуването на публиката в програмата „Вселена от възможности“ на Пощенска банка

Парите

Стартира гласуването на публиката в програмата „Вселена от възможности“ на Пощенска банка

Стартира гласуването на публиката в програмата Вселена от възможности на Пощенска банка - Tribune.bg

Стартира публичният вот в подкрепа на проектите, които се състезават за безвъзмездно финансиране от Пощенска банка в иновативната и изцяло дигитална инициатива в подкрепа на социалното предприемачество „Вселена от възможности“. Тази година в програмата са регистрирани 105 проекта в трите основни категории – „Дигитални иновации“, „Образование“ и „Зелени проекти“, като до 28-ми юли 2022 г. всеки потребител има възможност да гласува за своя фаворит на www.PostbankUniverse.bg. 30-те проекта, получили най-силна публична подкрепа, ще достигнат до финалния етап, в който независимо жури ще определи и победителите в трите категории, за да получат безвъзмездно финансиране в размер до 10 000 лева всеки за своето реализиране. 

Пощенска банка: Пазарът на имоти продължава да расте и през 2022 година

„Гордеем се с успеха на нашата инициатива „Вселена от възможности“. Програмата, която създадохме по повод 30-годишнината на Пощенска банка, предизвика широк обществен интерес, ето защо решихме да я реализираме за втора поредна година. В настоящото издание отново има много атрактивни идеи и проекти с фокус върху социалното предприемачество в полза на обществото, които заслужават да бъдат подкрепени. Благодарение на общите ни цели и с визия за устойчивите действия, които водят до облагородяване на средата и позитивна промяна за по-добро бъдеще, ще помогнем с безвъзмездно финансиране на три реални и ефективни общественополезни проекта да развият своя потенциал“, коментират от Пощенска банка. 

Над 10 000 лева бяха събрани по време на Postbank Business Run 2022

В рамките на първия етап от второто издание на социално отговорната програма „Вселена от възможности“ граждани и/или организации с нестопанска цел имаха възможността да представят своите атрактивни идеи с фокус върху социалното предприемачество в три ключови области – „Дигитални иновации“, „Образование“ и „Зелени проекти“ в специално създадената дигитална платформа www.PostbankUniverse.bg. Вторият етап стартира на 29-ти юни 2022 г. и ще бъде отворен до 28-ми юли 2022 г. включително. Всеки потребител може да подкрепи избран от него проект след регистрация с e-mail или Facebook профил на www.PostbankUniverse.bg. Гласуването е ограничено до един глас за един проект във всяка от трите категории. Финалистите, събрали най-много гласове от публиката в платформата – по 10 в категория, ще бъдат обявени на 1-ви август 2022 г. на www.PostbankUniverse.bg и на сайта на Пощенска банка, след което ще започне поетапното им представяне в профилите в социалните мрежи на банката. 

Иновативната програма Вселена от възможности на Пощенска банка с второ издание

105-те проекта в полза на обществото, които участват в надпреварата за безвъзмездно финансиране, са съответно:

  • категория „Дигитални иновации“ – 24 кандидатури
  • категория „Образование“ – 50 кандидатури
  • категория „Зелени проекти“ – 31 кандидатури 

Тримата победители – по един проект във всяка категория, ще бъдат обявени и представени от журито през месец септември. Стойността на финансовата помощ, която може да получи победителят във всяка една от тях, е 10 000 лв., а авторите му се ангажират със срок за реализиране в рамките на 6 месеца от датата на получаване на гранта. 

Пощенска банка отново е най-добрата банка попечител у нас

Пощенска банка следва устойчива и дългосрочна КСО политика, като непрекъснато се ангажира с процесите, през които преминава българското общество, посредством своята социално отговорна и дарителска дейност. Специалната онлайн платформа „Вселена от възможности“ надгражда активните действия на Пощенска банка в сферите на образованието, опазването на околната среда и популяризира иновациите и ускорената дигитализация. Повече информация за платформата, както и регламента на конкурса, могат да бъдат открити на адрес www.PostbankUniverse.bg.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати