Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Столична община: Започна данъчната кампания в София

Парите

Столична община: Започна данъчната кампания в София

Столична община: Започна данъчната кампания в София - Tribune.bg
Снимка:

5% отстъпка за местните данъци до 30 април

Данъчната кампания в София започна, съобщават от Столична община. Крайният срок за първата вноска на такса битови отпадъци е краят на април. Следващите вноски на местните данъци и такси се плащат без лихва до 1 юли, 30 септември и 30 ноември. Данъкът за автомобил на вноски е със срокове 1 юли и 31 октомври.

До 30 април всеки, който си плати данъците, може да ползва и 5% отстъпка, ако внесе цялата сума, съобщават от Столична община.

Плащането може да се извършва във всеки от 22-та данъчни отдела на Столична община/СО/, независимо от адреса на имота или на задълженото лице, уверяват от общината. Всички каси разполагат и с ПОС устройства за плащане с дебитни или кредитни карти.

Онлайн справки за дължимите местни данъци и срокове на плащане може да се правят през страницата на Столична община. За целта собственикът трябва да има ПИН код, издаден от СО или ПИК от НАП.

Съобщенията за дължимите данъци на столичани ще бъдат на адресите в следващите дни, посочват от кметството на „Московска“ 33. Хората, които са се отказали от хартиени съобщения и са предоставили имейл, ще получат информация за местните си данъци и такси на електронната си поща.

 

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема