Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Топлофикация-София намалява администрацията си с 20% до средата на годината

Парите

Топлофикация-София намалява администрацията си с 20% до средата на годината

Снимка:

Нова информационна система ще осигури по-бързо обслужване на клиентите, смятат от дружеството

Ръководството на Топлофикация-София е постигнало споразумение със синдикатите да намали администрацията на дружеството с 20%, съобщи за „24 часа“ изпълнителният директор на столичното парно Александър Александров.

„Този процес започна от началото и ще продължи до средата на годината. Тази оптимизация е възможна заради модернизацията на дружеството“, уточнява Александров.

По думите му успешното въвеждане на интегрираната информационна система ERP SAP ще позволи на компанията да оптимизира човешките си ресурси и същевременно ще гарантира по-бързо и ефективно обслужване на клиентите.

Паралелно с това „Топлофикация-София“ ще продължи да подменя топлопреносната си мрежа, за да намали загубите си, обобщава изпълнителният й директор.

„Освен това от началото на годината участваме на газовата борса. Там закупуваме газ на конкурентни цени. Засега търгуваме до 30 на сто от нужната ни суровина, но стремежът ни е през следващата година този процент да нарасне до 50 на сто. Продаваме 100% от произведения от нас ток на свободния пазар без посредник. Имаме ясен план, който ще реализираме през следващите няколко години“, уверява Александър Александров.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още