Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Видео консултации с експертите на Fibank в услуга на клиентите

Парите

Видео консултации с експертите на Fibank в услуга на клиентите

Снимка:

Fibank (Първа инвестиционна банка) вече предлага услугата „Видео консултация“ за физически лица, които се интересуват от кредитен продукт на банката. Услугата предоставя допълнителен начин за комуникация с банката, като е достъпна от понеделник до петък в диапазона от 09:00 до 17:00 ч. и е напълно безплатна.

В предизвикателната обстановка, в която ни постави пандемията от коронавирус, „Видео консултация“ гарантира необходимата гъвкавост за виртуален видео/аудио разговор със служител на Fibank и осигурява на клиентите спокойствие и удобство. С използване на услугата, те могат да получат съдействие и информация, свързани с кандидатстване или ползване на ипотечен/потребителски кредит, кредитна карта, овърдрафт по дебитна карта или банков пакет.

Осъществяването на видео разговор става чрез избор на тази възможност на корпоративния сайт на банката: www.fibank.bg, дигиталното банкиране „Моята Fibank“ и Мобилното приложение „My Fibank“. Услугата е достъпна през смартфон, таблет, лаптоп или стационарен компютър.

Чрез новата услуга, Fibank се утвърждава като клиентски ориентирана институция и сред най-иновативните технологични лидери на банковия пазар.  


Коментари (3)

Теа Ей, ама тва е чудно, няма нужда да се губи време като се ходи до банката. Край на изнервящите опашки и потропването с крак :)
09.12.2020 15:59 / Отговор
Иванов Звучи като добра възможност за безплатна консултация по време на пандемията!
11.12.2020 19:10 / Отговор
Кристиян Много иновативно и напълно в крак със случващото се около нас в условията на пандемия. Не случайно Фибанк са най-добрата банка в България.
13.12.2020 16:44 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още