Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Афера“ извади снимки на Живко Коцев с часовника, с контрабандистите, с Рашков, по халат...

Политика

„Афера“ извади снимки на Живко Коцев с часовника, с контрабандистите, с Рашков, по халат...

Афера извади снимки на Живко Коцев с часовника, с контрабандистите, с Рашков, по халат... - Tribune.bg
Снимка:

Снимки с неустановен източник бяха публикувани в сайта „Афера“ от журналистката Веселина Томова. На тях са запечатани моменти между главния секретар на МВР Живко Коцев, бившият вътрешен министър и настоящ депутат от ПП Бойко Рашков и считаните за приближени на Паскал обвиняеми контрабандисти Стефан и Мартин Димитрови.

Изображенията, ако са достоверни, изглеждат като непринудени приятелски селфита.

Снимките излизат на фона на излезлите днес уличаващи кадри на арестуваните шеф на „Митниците“ Петя Банкова и Стефан Димитров след като дамата отричаше да е имало такива срещи. Снимките са от 5-звезден хотел в „Правец“.

Коцев остава главен секретар на МВР с твърдата подкрепа на „Продължаваме промяната“.

С арестанта Мартин ДимитровС арестанта Мартин Димитров

Семейно Живко Коцев и Марин ДимитровСемейно Живко Коцев и Марин Димитров

Главният секретар на МВР Живко Коцев по халати заедно с контрабандиста Марин Димитров – аватар на топ контрабандиста Паскал:Главният секретар на МВР Живко Коцев по халати заедно с контрабандиста Марин Димитров – аватар на топ контрабандиста Паскал:

Баща и син контрабандисти Марин Стефан Димитрови заедно с главния секретар на МВР Живко КоцевБаща и син контрабандисти Марин Стефан Димитрови заедно с главния секретар на МВР Живко Коцев

Със Стефан ДимитровСъс Стефан Димитров

„Понеже са чисти сълзи ненапити. Понеже единият беше вътрешен министър, сега е депутат от ПП/ДБ. Понеже другият е главен секретар на МВР, дето „каузата“ му била закона.

Понеже Рашков не ги познавал контрабандистите Марин и Стефан Димитрови, аватари на топ контрабандиста Николай Николов – Паскал.

Понеже Живко Коцев го изкараха вода ненапита, а той години е хлебил от контрабандистите и за да не го арестуват И В МОМЕНТА ГО ПОЖАЛВАТ ГОРЕ ОТ ВЛАСТТА, ПРОДЪЛЖАВАЙКИ ДА ГО ПРАВЯТ ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ, ВМЕСТО ДА ГО АРЕСТУВАТ!

Ей ги на! САМО В „АФЕРА“ ДИБИДЮС!

Бойко Рашков, дето контрабандистите Марин и Стефан Димитрови му идвали САМО в канцеларията, че да му подават инфо за престъпления, хахаха! Ето го тук – В ДОМА НА БОЙКО РАШКОВ С КОНТРАБАНДИСТА НА ПАСКАЛ СТЕФАН ДИМИТРОВ!

А сега го направете пак главен секретар на МВР тоя тип Живко Коцев, Паскал го турнете шеф на Митниците, а Бойко Рашков – шеф на КПКОНПИ. Контрабандист до корупме, майно льо!“, пише Веселина Томова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети