Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Български възход” се регистрира в ЦИК, очакват двойно по-голям резултат

Политика

„Български възход” се регистрира в ЦИК, очакват двойно по-голям резултат

Български възход се регистрира в ЦИК, очакват двойно по-голям резултат - Tribune.bg
Снимка:

Партия „Български възход” внесе необходимите документи и 4092 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия (ЦИК) за участие в изборите.  Лидерът на Стефан Янев коментира, че очаква партията му отново да влезе в парламента с двойно по-добър резултат.

Той допълни, че и в следващия парламент основна цел на „Български възход” ще бъде постигането на диалог.

„На българските граждани им е необходима увереност, че политическата класа може да води този диалог в интерес на хората, така че българите да се чувстват горди където и да се намират”, заяви още Янев.

„Освен всички кризи, българите се притесняват от липсата на предвидимост в политическия живот. Надявам се нашият пример за диалог да е заразителен и всички партии да тръгнат по този път и в диалога да намерим решенията за българските граждани. Водим разговори с всички, които поискат, търсим конструктивния диалог. Червените линии не водят до нищо добро, трябва да се смирим и да търсим начинът за намирането на баланси и решения, а не да се страхуваме да седнем открито и да говорим. Напротив - ние говорим открито с всички”, коментира още Янев

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети