Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Бузлуджа за мир“ – БСП събира актива през уикенда

Политика

„Бузлуджа за мир“ – БСП събира актива през уикенда

Бузлуджа за мир – БСП събира актива през уикенда - Tribune.bg
Снимка:

БСП ще отбележи с призив за мир своя празник - 132 години от организираното социалистическо движение у нас и провеждането на Бузлуджанския учредителен конгрес на БСДП, пишат от партията. Традиционно социалистите ще се съберат на знаковата Историческа поляна под връх Бузлуджа на национален събор от 28 до 30 юли.

"Бузлуджа за мир" е мотото на събора тази година, който ще събере членове и симпатизанти на БСП, гости от политически партии и младежки организации, много граждани.

Националният политически митинг е в събота на 29 юли. Предния ден в Стара Загора ще се проведе конференция на тема "Иновации и стартъпи в местната власт", организирана от Младежкото обединение в  БСП. Предвидени са и поредица от срещи и разговори на социалисти от цялата страна.

Фолклорни и самодейни състави от цялата страна ще представят българското песенно богатство в трите дни на националния събор на БСП.

След приключване на националния събор на Бузлуджа, социалистите ще поднесат венци и цветя пред Паметника на свободата на връх Шипка в знак на памет и почит към българските опълченци и воините, отдали живота си за Освобождението на България.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БСП, Бузлуджа
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети