Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Недоразумение“: Дарин Георгиев отрече за разцепление в ПГ на „Величие“

Политика

„Недоразумение“: Дарин Георгиев отрече за разцепление в ПГ на „Величие“

Недоразумение: Дарин Георгиев отрече за разцепление в ПГ на Величие - Tribune.bg
Снимка:

Не може да се говори за разцепление в парламентарната група на "Величие", заяви нейният зам.-председател Дарин Георгиев. Според него подкрепата за избора на Анна Александрова от ГЕРБ за председател на комисията за нов парламентарен правилник се дължи на недоразумение.

"Недоразумението дойде оттам, че в залата имаше суматоха през целия ден - постоянни атаки, нападки, най-различни обиди от страна на "Възраждане", и оттам се създаде едно напрежение. Не може да става въпрос за някакви конспирации или за някакви разцепления, просто се създаде една медийна истерия", обясни Георгиев по БНР. Вчера идеологът на партия Ивелин Михайлов предупреди за възможен разпад на парламентарната група на "Величие", защото от нея може да бъдат изключени 5-6 души заради съмнение, че са гласували с ГЕРБ и ДПС. 

Георгиев заяви още, че от "Величие" не биха подкрепили правителство с първия и втория мандат, и нямат претенции към евентуален трети. Имат резерви и към предлаганата от "Има такъв народ" формула за експертен кабинет

Последвайте ни в Google News

 

Етикети Величие
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати