Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Продължаваме промяната“ си съставиха листата за евроизборите, ДБ още не знаят

Политика

„Продължаваме промяната“ си съставиха листата за евроизборите, ДБ още не знаят

Продължаваме промяната си съставиха листата за евроизборите, ДБ още не знаят - Tribune.bg
Снимка:

„Продължаваме промяната вече са готови за евроизборите ... или поне с листата. По информация на Tribune от отлично информирани източници в редиците на Кирил Петков и Асен Василев, имената от страна на ПП вече са ясни.

Интересна подробност е, че от ПП са решили, кои свои хора ще вкарат в евролистата, но партньорите им Демократична България все още не са осведомени.

Впечатление прави също така, че основните имена в листата са единствено депутати на „Промяната“.

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслуша Бойко Борисов

На първо място е сложен Никола Минчев, втора позиция ще се даде на представител на ДБ, трети се нарежда Даниел Лорер, след него е Настимир Ананиев - станал известен през последните дни, като "фикуса", пета в листата е Деница Симеонова, станала известна с „Просто Киро“, шеста позия е отредена за Ицо Хазарта, на осмо място е слабо известна представителка на ПП, девето място за Явор Божанков. Според така съставения списък хората на Христо Иванов, Атанас Атанасов и останалите от коалицията в ДБ ще получат някои от последните позиции за европарламента.

Друга интересна подробности е, че ДБ е част от семейството на ЕНП, а ПП все още не са приети в никое европейско семейство. Припомняме, че от дълго време правят опити да влязат в АЛДЕ, където от дълги години са ДПС, но без успех.  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети