Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Възраждане“ издига Петър Волгин за евродепутат, за да се бори срещу „тоталитаризма на Брюксел“

Политика

„Възраждане“ издига Петър Волгин за евродепутат, за да се бори срещу „тоталитаризма на Брюксел“

Възраждане издига Петър Волгин за евродепутат, за да се бори срещу тоталитаризма на Брюксел - Tribune.bg

„Номинацията на Петър Волгин за Европейски парламент от Възраждане - Варна предизвика неистов вой сред псевдо демократичната общност. Какво показва това? На прав път сме“.

Това пише в профила си във Фейсбук лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който представя биографията на кандидата.

„Той е популярен водещ от БНР, а името му се свързва с обективна журналистика. Дори доклад на СЕМ, свързан с неговото предаване, потвърждава присъствието на плурализъм в работата му или именно присъствието на всички гледни точки по важни за обществото ни въпроси. В потвърждение на професионализма на Петър Волгин са и множеството награди, които е получавал, сред които са номер 1 на програма „Хоризонт“ през 2014 г., през същата годна получава и  наградата „Сирак Скитник“ за най-добър журналист на БНР за 2002 г.,  на СБЖ – „Златно перо“ за радиожурналистика 2020 г. и др.“, пише той.

„Срещу тоталитаризма на Брюксел изпращаме свободни и способни личности, пазители на истинските европейски, християнски ценности“, завършва съобщението на Костадин Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети