Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Възраждане“ отрече връзка с българите, заподозрени в шпионаж за Русия

Политика

„Възраждане“ отрече връзка с българите, заподозрени в шпионаж за Русия

Възраждане отрече връзка с българите, заподозрени в шпионаж за Русия - Tribune.bg
Снимка:

"Възраждане" категорично отрече твърдението на британското издание “Дейли Телеграф”, че българите, обвинени за шпионаж в полза на Русия, вероятно били свързани с партията, предаде Нова тв.

Дейли Телеграф: Българските шпиони са свързани с партия Възраждане

"Нито един от тримата задържани българи не е член на "Възраждане" и не е участвал в организацията на изборния процес като представител на "Възраждане". Те обаче са българи, които до доказване на вината им, са невинни. Големият въпрос по отношение на този случай е - защо никой освен "Възраждане" не постави въпроса за това, че са нарушени гражданските права на българи от друга държава? Защо още МвНР не е привикало английския посланик? За пореден път ли ставаме свидетели на лъжлива разработка на ЦРУ за лъжлива "българска следа", която както Костадинов предварително предположи, вероятно ще бъдат направени опити да бъде свързана с "Възраждане".

Лошо е, че за разлика от предишната "българска следа" България застана зад несправедливо обвинения Сергей Антонов сега българското правителство по никакъв начин не брани нашите сънародници. На свой ред ще попитаме: Вчера беше убита знакова фигура на прехода, приближена до ПП-ДБ, защо все още Кирил Петков не е задържан за разпит? Призоваваме медиите да обръщат внимание на важните въпроси и да не разпространяват непроверени клевети", пишат още оттам.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати