Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Величие“ може да изключи депутати от редиците си и дори да се разпадне

Политика

„Величие“ може да изключи депутати от редиците си и дори да се разпадне

Величие може да изключи депутати от редиците си и дори да се разпадне - Tribune.bg

Партия „Величие“ може да изключи членове на парламентарната си група, ако те продължат да гласуват заедно с ГЕРБ и ДПС, каза пред „Хоризонт“ идеологът на формацията Ивелин Михайлов. Той уточни, че гласуването е направено по нареждане на депутат от групата:

„Те са гласували така, защото човекът, който е обследвал проблема, е казал да се гласува по този начин. Ние разследваме дали това нещо е следствие на незнание, на грешка или е умишлено“.

Според Михайлов е възможно депутати от парламентарната група да са подложени на натиск, на какъвто твърди, че е бил подложен самия той:

„Явно това изнудване и това купуване е минало и по други хора. Ще видим кои са се поддали и кои не“.

Ивелин Михайлов каза, че при следващо подобно гласуване ще има изключени от парламентарната група, дори с риск тя да се разпадне:

„Дори да се разпадне парламентарната група, при нас това не е проблем, защото ние имаме работа, която сме обещали по осветляване на процесите в България. И дори като независими депутати ние ще си свършим работата перфектно, тази, която сме обещали на нашите гласоподаватели“, каза Ивелин Михайлов.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати