Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. 27-годишен състезател по мотокрос става депутат на мястото на Цветанов

Политика

27-годишен състезател по мотокрос става депутат на мястото на Цветанов

Георги Недев е следващият по ред в търновската листа

Напускането на парламента от страна на Цветан Цветанов отваря депутатско място за младия великотърновец Георги Недев. Лидер на младежката организация на ГЕРБ в родния му Велико Търново, Недев е треньор по мотокрос и има собствена рекламна агенция.

Едва 27-годишен, Недев ще влезе в Народното събрание като третият народен представител от старата столица.

Велико Търново избра трима депутати от ГЕРБ – Цветан Цветанов, Станислава Стоянова и Клавдия Ганчева.

Георги Недев, при когото работи принципът с преференциите, заради съвпадението 11/11, размести листата и стана четвърти.  


Коментари (2)

ники христинче ти малоумна ли си или проста или парите са ти размили съвеста колко хора се запалиха от отчаяние боклук такъв колко хора се чудят как да оцелеят но споко идват избори и който и да изберем все на боклук ще попаднем все организирани престъпни групировки за источване на държавата безнаказани иначе казано партий докато няма персионална отговорност така ще е цял живот на държавна работа с мижава заплата а неси знаят парите или от беден милицонер до милионер нали изроди мръсни но да сте живи и здрави живота ще ви го върне с лихвите и няма да ви стигнат парите да си купите здраве и щастие невсичко е пари и всички идваме голи на този свят и нхевземаме нищо с нас и вярвам че има някой горе и рано или късно всички плащаме за грешките си
27.03.2019 22:53 / Отговор
Роси Това е несериозно
27.03.2019 22:54 / Отговор

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още