Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. 3 металдетектора посрещат учредителите на „Продължаваме промяната” в Пловдив, Асен Василев подрани

Политика

3 металдетектора посрещат учредителите на „Продължаваме промяната” в Пловдив, Асен Василев подрани

3 металдетектора посрещат учредителите на Продължаваме промяната в Пловдив, Асен Василев подрани - Tribune.bg

Пред залата ги чака кетъринг с освежителни напитки и ядки, масите са със свежи лалета

През три металдетектора преминават делегатите на учредителното събрание на партия „Продължаваме промяната“, което ще започне в 18 часа в зала "България" на Пловдивския панаир, пише „24 часа”. На влизане им раздават устава, а пиарът на партията Диана Дамянова ги насочва към залата.

Проверката е рутинна, защото главни действащи лица ще бъдат премиерът Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев, обясниха мерките за сигурност униформени. С час и половина по-рано се появи Василев, за да проконтролира лично организацията.

„Успех, нека новата партия крепне“, обърна се към него един от делегатите.

„Дай Боже, дано“, отвърна с усмивка вицепремиерът.

На първия ред в залата има две места с импровизирани табелки ВИП, написани с химикал на ръка. Зад тях са предвидени два стола за охраната. Помещението е в приглушено синьо, а на една от стените е разположен огромен екран с логото на "Продължаваме промяната".

Отвън във фоайето са разположени над 20 украсени с живи пролетни цветя маси, заредени с ядки. На разположение на учредителите е и бар, предлагащ освежителни напитки.

"Все пак се очаква да приключим около 3 през нощта и хората трябва да са бодри", обясни пред „24 часа“ Диана Дамянова.

Кетърингът включва хапки, кафе и други напитки, казаха от персонала. На метри от "България" е зала "Пловдив", която се подготвя за коктейл, който очевидно няма да мине само с кафе, защото се подреждат и чаши за вино. Пред конгресния център на панаира на пост от рано е известният пловдивчанин Стефчо Автографа, който чупи пръсти, че няма да може да остане до края, защото тази вечер в Пловдив има и други политически събития, като гостуването на ръководството на "Има такъв народ".

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети