Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. 4 млн. и половина за нова многофункционална зала в Стара Загора

Политика

4 млн. и половина за нова многофункционална зала в Стара Загора

4 млн. и половина за нова многофункционална зала в Стара Загора - Tribune.bg
Снимка:

Направете нещо красиво и практично, призова Бойко Борисов

„Благодаря на премиера Борисов за това, че за пореден път удържа на думата си. За пореден път, защото хубавите дела, които са направени, не са само за Стара Загора, но и за други места. Беше гласувано и бяха преведи пари в общината – 4 млн. и половина. Това е началният етап за стартиране на всички процеси.“ Това съобщи кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който благодари на премиера за изпълнения ангажимент да бъдат предоставени средства за нова спортна зала в града. Днес министър-председателят Борисов беше на посещение в града.

„В момента тече конкурсът за проектиране. Ще изградим една хубава зала с 5 200 места. Ще направим нещо компактно и работещо. Благодаря за парковете, за спортните зали, за футболния клуб „Берое“, за който се направи толкова много, за над 80-те санирани блока. Хората са много доволни от санирането“, допълни Тодоров.

„По-добра социална политика от санирането в България не е провеждана“, допълни Борисов. „Някой да дойде, да ти оправи жилището, да го направи енергоефективно, да ти намали сметките“, каза още той.

„Действайте, направете проект, ще дойдете да го защитите. Имате средства да направите нещо красиво, хората да му се радват, да има всички видове спорт на закрито, концерти и големи мероприятия. Действайте“, призова Борисов. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати