Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. 74-годишният Асен Агов: Борисов е износен

Политика

74-годишният Асен Агов: Борисов е износен

74-годишният Асен Агов: Борисов е износен - Tribune.bg

„Бойко Борисов е износен и трябва да си ходи в Банкя“, това повтори за пореден път Асен Агов. 74-годишният бивш политик не се отказва да изпраща лидера на ГЕРБ в пенсия, докато самият Борисов продължава да печели избори.

Преди по-малко от година Агов повтаря тезата си пред Нова телевизия. Думите са същите, само медията различна. И така всяка година едни и същи мантри, че Борисов вече е „износен“ и трябва да се прибира в Банкя.

Журналистът и политолог Антон Тодоров беше дал определение за Агов „трябва да е в първата десетка в класацията на наглостта в българската политика“. „Неслучайно с другаря Иван Костов са неразделни дружки вече три десетилетия - безсрамието и нечовешкото коварство, съчетани с безгранична подлост описват тези двама килъри на дясното по неподражаем начин“, написа тогава Тодоров. Повод за думите му е пренаписаната биография на Агов и неговия дългогодишен приятел Иван Костов, белите петна за години преди падането на комунистическия режим. Най-фрапиращо бе, когато името на Асен Агов се появи в списъка на кредитните милионери с дълг към Първа частна банка от 40 млн. 578 хил. лв. (неденоминирани).


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Асен Агов
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети