Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Граничари от РСМ биха народен представител от „Възраждане” (ВИДЕО)

Политика

Граничари от РСМ биха народен представител от „Възраждане” (ВИДЕО)

Граничари от РСМ биха народен представител от Възраждане (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Депутатът от "Възраждане" Ангел Георгиев публикува клип в социалната мрежа "Фейбук", на който се вижда, че се намира на границата между България и Република Северна Македония. На видеото  се вижда огромна опашка от автомобили, които искат да влязат в Северна Македония, а от виковете на нашите сънародници изглежда, че служителите на реда в съседката ни умишлено бавят процеса за преминаване на границата.

„Имаме забележки да не снимаме, защото в тоталитарните държави не може да се снима, това става само в демократичните държави. Ето там има един автомобил, който вече половин час го претърсват. Този автомобил е претекст да се забавят всички автомобили. Пропускателният пункт е тотално блокиран”, заявява Ангел Георгиев.  По думите му към настоящия момент РСМ далеч не се е реформирала, за да влезе в Европейския съюз.

След като Георгиев отива да поиска обяснение от граничните служби защо претърсват българите на кадрите се вижда как той бива ударен от органите на реда.

Припомняме, че десетки българи искат да влязат в съседката ни и да пътуват до Скопие, където да отдадат почит към Гоце Делчев. Днес отбелязваме 151 години от рождението на великия революционер.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети