Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. А1 прекрати договора си с „Атака“ заради неплатени задължения

Политика

А1 прекрати договора си с „Атака“ заради неплатени задължения

А1 прекрати договора си с Атака заради неплатени задължения - Tribune.bg
Снимка:

За 2 години от партията на Волен Сидеров не са платили над 130 000 лв.

От 10 юни А1 прекрати договора си с „Атака“ заради неплатени задължения за период от две години, които са на обща стойност над 130 000 лв. От тях над 64 000 лв. са дължими по договора за предоставяне на електронни съобщителни услуги, пише в писмо, изпратено до медиите от телекома.

Пращането на позиция на А1 до медиите се е наложила, след като лидерът на „Атака“ Волен Сидеров е направил голям скандал в офис на телекома, защото е бил недоволен от натрупана сметка, съобщи "Блиц" като се позова на очевидци на екшъна. По думите им скандалът се е разиграл в обект на столичния бул. „Раковски", където националистът е обиждал персонала и се е наложило на мястото да пристигне полиция.

Лидерът на „Атака" е настоявал незабавно да бъде преразгледана натрупаната сума, но от мобилния оператор са посочили, че сметката е в следствие на реално ползвана телефония и съпътстващи услуги.

„Въпреки желанието и многобройните опити от страна на А1 за намиране на решение, включително подписване на споразумение за разсрочено плащане, ПП „Атака“ отказва да заплати ползваните услуги, което налага и прекратяването на договорните отношения“, пишат от телекома.

Пояснява се, че решението е продиктувано изцяло от бизнес причини и липсата на желание от страна на „Атака“ за погасяване на натрупаните задължения. „Разпространените по-рано от партията твърдения не отговарят на истината и имат за цел единствено да прикрият нежеланието на организацията да уважи договорните си отношения с А1“, настояват от телекома. От компанията уверяват, че през последните месеци са направили множество опити за взаимноизгодно решение на ситуацията, но липсва желание за комуникация, както и намерение за погасяване на задълженията от страна на длъжника.

„А1 ще потърси отговорност по съответния законов ред за публичните изявления и действия на ПП „Атака““, предупредиха от телекома.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети А1
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети