Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Администрацията на Радев с предложения по План за възстановяване на страната

Политика

Администрацията на Радев с предложения по План за възстановяване на страната

Снимка:

Администрацията на президента внесе предложения за реализацията на конкретни проекти в рамките на откритата процедура за обществени консултации по Проект на План за възстановяване и устойчивост на България. Проектите ще бъдат представени на последващ етап в президентската институция, съобщиха от "Дондуков" 2.

Реализацията на предлаганите от Администрацията на президента проекти ще има съществен принос за повишаване на прозрачността в управлението, за възстановяване на потенциала за растеж, за развитие на конкурентоспособността на българската икономика, както и висока добавена стойност за цялото общество. Проектите ще гарантират устойчивост спрямо рискове и негативни въздействия от кризата, породена от COVID-19, и ще допринесат за модернизация на страната и повишаване на нейната сигурност, съобщиха от институцията.

Предложенията на президентската институция са свързани с насърчаване на иновациите, науката и образованието, развитие на високи технологии, повишаване на енергийната сигурност на страната ни. Те са разработени в сътрудничество с експерти в съответните области и съответстват на основните приоритети, очертани в Плана за възстановяване и устойчивост на България и в другите стратегически документи за развитие на страната.  


Коментари (9)

Е най- после професионализъм, експертиза и икономика, подчинена на науката. А не мафиотски хаос на изпълнителната власт!
27.11.2020 17:25 / Отговор
А вето,де Деси ,ти ли си?Кой поиска този план и от кого?Това е поредната абсолютно неадекватна реакция на още по-ненужната администрация!Поне да беше вето,а то план!
27.11.2020 17:47
. . . Майтапчия Бе! Те още не са го показали , а ти вече знаеш, че е " професионализъм", и е "основан на науката"? Дори и раболепието ви е нелепо!
27.11.2020 17:50
ПЛАН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И УСТОЙЧИВОСТ НА БЪЛГАРИЯ......................... 1.СЪД И ЗАТВОР ЗА БЪЛГАРОУБИЕЦА РАДЕВ
2.СЪД И ЗАТВОР ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ 30 ГОДИНИ ГРАБИЛИ БЪЛГАРИТЕ, ЧРЕЗ ФАЛИТИТЕ НА БАНКИ,
3.СЪД ЗА СЪДИИТЕ, КОРУМПИРАНИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ
4.ЗАБРАНА НА ПРЕСТЪПНАТА БСП-ПРОДАЛА РСМАКЕДОНИЯ И РАБОТЕЩА ЗА АЗИАТСКА РУСИЯ
5.БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБЛУДЕНИТЕ РУСОФИЛИ...
27.11.2020 18:35
кърлежа много бързо кълвете...
27.11.2020 18:44
време е!!! Исканията на българите остават непроменени - оставка на мухльото на Дондуков 2! Веднага!
27.11.2020 17:29 / Отговор
Общи празни приказки. Освен хейт този мухльо бълва и бля-бля празни приказки. Нещо да е направил?? освен юмрука, де..
27.11.2020 17:42 / Отговор
Жоро Гоцев Попитайте го Р. Р дали знае значението на думата ИНОВАЦИЯ.?
27.11.2020 22:21 / Отговор
Бай Генчо ..ей КЕЛЕШ - ФИГУРАНТ на МАФИЯТА, ти се готви за СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ! Ти си НИКОЙ бе свиня на Черепа, мафиотско говедо, копеле ГАДНО, напълни си гушата с пачки от БОКЛУКА на Бобокови и следва да ти се публикуват и ОФШОРНИТЕ сметки в МИЛИОНИ, да се публикуват и снимки от ИМОТА ти ЗА МИЛИОНИ в Америка НАГЪЛ властолюбив ИЗВРАТЕН БУНГА-БУУНГА , ПЕДЕРАСТ си ти МУХЪЛ ! ОСТАВКА НЕЗАБАВО и в ЗАТВОРА МОШЕННИКО!!!
28.11.2020 00:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още