Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Адвокатът на Борисов: Не го разпитват, нищо не се случва

Политика

Адвокатът на Борисов: Не го разпитват, нищо не се случва

Адвокатът на Борисов: Не го разпитват, нищо не се случва - Tribune.bg

Адвокатът на бившият премиер Бойко Борисов, Менко Менков излезе от сградата на ГДНП и заяви, че отива в прокуратурата, за да пуска жалба. Защитникът заяви, че нищо не се случва, не се провеждат никакви разпити, а задържаните просто си стоят там.

По информацията на Нова телевизия МВР не са предложили постоянен арест за Бойко Борисов, като към 18 ч. от министерството на Рашков все още не са предали материалите на прокуратура. Обвинението не може да прецени дали има извършено престъпление и дали въобще се касае за изнудване, както са написали в преписката от МВР.

От вътрешното министерство пуснаха прессъбщение по-рано, в което написаха, че са задържали Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов по предположения. Въпреки това лидерът на ГЕРБ продължава да е задържан.

„С тях не се работи. Не се извършват никакви действия. Отивам в полицията", заяви адвокатът на Борисов Менко Менков, който пристигна в прокуратурата и престоят му там беше изключително кратък. По-рано стана ясно, че МВР не е предложило постоянен арест за Бойко Борисов. Адвокатът на експремиера Менко Менков заяви, че той още не е разпитан и не е ясно в какво е обвинен. Флашки, видеозаписи и телефони са част от новите доказателства по сигнала на Васил Божков. И към 18 ч. МВР не е предало всички материали на прокуратурата. Обвинението не може да прецени има ли извършено орестъпление и ако да - изнудване ли е то.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети