Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Ахмед Доган към ДПС: От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А.Доган“ да се връща в политиката

Политика

Ахмед Доган към ДПС: От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А.Доган“ да се връща в политиката

Ахмед Доган към ДПС: От гледна точка на Съдбата, няма нужда А.Доган да се връща в политиката - Tribune.bg
Снимка:

„От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на Прехода. И в този контест върши работа и на свои, и на чужди.“ Това пише в свое открито обръщение към структурите на ДПС почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган, съобщи Епицентър.бг.

Обръщението на Доган е провокирано от номинациите за народен представител, който той получава от структурите на Движението в страната. Това даде основание на някои политолози и социолози да предполагат, че той ще се връща в политиката. 

Ето целият текст на Обръщението на Доган:

Приятели и съмишленици!

Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „А. Доган“ ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря.

ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението.

Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има цена и тя трябва да се заплати.

Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на Прехода. И в този контест върши работа и на свои, и на чужди.

От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е „Движение за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето.

Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори.

С обич и доверие,
Винаги Ваш: А. Д. !

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Тартаковер Вероятно е прав. Горе долу и аз мисля така, макар че ДСП е извън полезрението ми в политическия спектър. Можеше по-простичко да се напише, но Доган не е от хората, които ще пропуснат да потеатралничат.
11.02.2021 19:05 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети