Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Акад. Денков: Работим по състав на кабинет, опитваме се да влезем във времевата рамка на ГЕРБ (ВИДЕО)

Политика

Акад. Денков: Работим по състав на кабинет, опитваме се да влезем във времевата рамка на ГЕРБ (ВИДЕО)

Акад. Денков: Работим по състав на кабинет, опитваме се да влезем във времевата рамка на ГЕРБ (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Постигнахме съгласие по отношение на програмата, която трябва да се подготви за управление, подчерта той

Работи се по проектосъстава на кабинета. Това каза в кулоарите на парламента акад. Николай Денков от ПП-ДБ, който застана пред журналистите заедно с председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Денков  уточни, че когато има готовност, съставът трябва да мине през националния съвет на партията.

На въпрос дали ще изпълнят искането на ГЕРБ да представят имената на министрите до неделя, Денков отговори така: „Опитваме се да влезем във времевата рамка, която бе представена от колегите от ГЕРБ. Казахме им ясно, че трябва да минем по наша процедура, която изисква време. Така че, ще се опитаме да бъдем максимално бързи без да е за сметка на качеството“.

„Постигнахме съгласие по отношение на програмата, която трябва да се подготви за управление. Важно е да се видят максимално бързо експертите, защото времето е кратко, и в даден момент, в който ние от „Продължаваме промяната“ изготвим документ, той да бъде максимално близък до това, което би могло да получи подкрепа от другата страна“, отбеляза още Денков.

„Днес ще има среща на работната група, свързана с финансите, така че да могат обсъдят дискусионните въпроси и след това да потърсят информация от Министерството на финансите“, посочи той.         

„Всички работни групи на експерти, което и вчера беше уговорка между нас, и днес се потвърди, започват работа. Надявам се, че те много експедитивно ще го правят, така че да можем влезем в сроковете, които взаимно сме си съставили“, увери Десислава Атанасова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети